Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Astrologi
 
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
 
Ascendanten

 

 

Vandmanden

21. januar - 19. februar
 
Element: Luft, sangvinsk
Eksoterisk hersker: Saturn/Uranus
Esoterisk hersker: Jupiter
Kors: Fast
Krystal: Sølv
Stikord: Humanitær, social bevidst


Jeg er livets vand, som udgydes for tørstende mennesker.

I Vandmandens tegn vil alle mennesker lade indskrænkende bindinger bag sig og trænge frem til stadig nye, ukendte områder af tilværelsen. Frigjort fra jordiske bindinger vil vi se at vi er en del af et kæmpestort hele. Det er her springet fra personlige til almenmenneskelige universelle interesser sker.

Vi er netop i disse år på vej ind i Vandmandens tidsalder, det betyder gruppearbejde, opløsning af ansvarsområder, vi lærer at arbejde med naturen i stedet for imod.

Vandmanden er frihedselskende, selvstændig og uafhængig. Det er overraskelsernes stjernetegn som det er svært at beskrive. Vandmanden ønsker at gøre alting anderledes, det er ikke for at være på tværs, men sådan er det bare. Vandmanden følger sit eget hoved, og når han får lov til det, er han kreativ, beslutsom, selvstændig, begejstret og spontan og kommer ofte med gode indfald til problemløsning.

Vandmanden er idealist, humanist og fredselskende. Han er fornyeren og pioneren der arbejder for et mere humant samfund. Han ønsker at se de store kosmiske sammenhænge og at fortælle andre om hvordan de guddommelige love virker. 

Kærlighed: Vandmanden er romantisk, sentimental og trofast mod sin partner. Han har brug for frihed i parforholdet, ellers kan han godt finde på at gøre oprør mod de snerrende bånd. Hans kærlighedsforhold er ofte nærmere spirituelle, hvor han betragter partneren som en sjæleven. Sex spiller eventuelt en underordnet rolle i forholdet.

Negative sider: Ustadig, uberegnelig, eksentrisk, troløs, barnlig, splittet, utro, pervers

 

 

©Lene Christensen