Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Astrologi
 
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
 
Ascendanten

 

 

Tyren

21. april - 20. maj
 
Element: Jord
Eksoterisk hersker: Venus
Esoterisk hersker: Vulcan
Kors: Fast
Krystal: Krysocolla
Stikord: Konsolidering, stabilitet


Jeg ser, og når øjet åbnes, er alt lys.

I Tyrens tegn finder vi den indre samling af kræfterne. Vi finder her det fysiske grundlag for den åndelige søgen. Tyren ønsker det varige og kan finde det i de områder af tilværelsen, der ligger hinsides al forandring og som udgør det sikre fundament for alt livs vækst og trivsel.

Tyren er rolig og sindig af natur, han er stabil og grundig i alt hvad han foretager sig. Han finder sig i næsten alt, både fysisk og verbalt, men et sted går grænsen og når den overskrides bliver han så rasende at hverken ham selv eller omgivelserne kan magte det.

Tyren er meget materialistisk og elsker penge, mad, biler og huse og han vil eje det hele selv. Han er meget kvalitetsbevidst og går efter høj kvalitet i alt. Han betragter også sin partner som sin ejendom, og han kan blive meget jaloux, hvis han er bange for at miste kæresten.

Med Venus som hersker, har tyren stor sans for skønhed og han går meget op i harmoni, musik og kunst. Hans lidenskab for god mad og drikke kan, hvis han også er doven, føre til fedme. Ellers har tyren et godt robust helbred, og han melder sig sjældent syg. Men har han først lagt sig er det meget svært at få ham op igen.

Tyren er meget jordbundet og han har da også grønne fingre. Han elsker at få jord under neglene, når han er ude og lue, så og høste i sin egen have.

Kærlighed: Tyren er romantisk over for den udkårne. Han er meget stabil og tager præstens ord "til døden jer skiller" meget alvorligt. Han har en stærk seksualdrift.

Negative sider: Tung, træg, doven, ligegyldig, grisk, stædig, tvær

 

 

©Lene Christensen