Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Astrologi
 
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
 
Ascendanten

 

 

Løven 

23. juli - 23. august
 
Element: Ild
Eksoterisk hersker: Sol (personlig bevidsthed)
Esoterisk hersker: Sol (sjælelig bevidsthed)
Kors: Bevægeligt
Krystal: Granat
Stikord: Selvbevidsthed, kreativitet


Jeg er det, og det er jeg.

I Løvens tegn skal vi lære at finde frem til vores eget inderste væsen uafhængigt af andres anerkendelse. Løven skal finde sine dybeste og inderligste ønsker og gøre dem til sin hjertesag. På den måde finder den sit eget midtpunkt hvor den finder en uudtømmelig kilde af kraft. Løven skal udstråle varme, lys og kærlighed til alle levende væsener så de kan udfolde sig optimalt og finde ind til deres eget midtpunkt.

Løven er det naturlige midtpunkt i en forsamling, hvor han åbent og varmt giver af det overskud han har. Han er en naturlig leder og kan ikke forestille sig, at der er nogen over ham. Løver tør sige fra overfor det der ikke er dem, de har mod til at stå frem og de tør markere et standpunkt.

Løver forædler deres omgivelser ved deres tilstedeværelse. De er et fokuspunkt, som andre kan samles omkring. De optræder ofte som et eksempel andre kan følge. Løven behøver sjældent at brøle, for andre lytter til den alligevel for dens ord har vægt.

Løven er selskabelig og forfængelig. Han har tendens til personligt krukkeri og falsk beskedenhed. Han elsker at holde hof og tåler ikke modsigelser. Han holder af at vise sig selv og sine ting frem og forventer beundring og ros fra sine omgivelser.

Kærlighed: Løven er en lidenskabelig elsker og romantisk anlagt. Han er loyal mod sin udkårne og kræver, at disse egenskaber gengældes. Løvens kærlighed er grænseløs og ildfuld, men når ikke ned til vandelementets dybde.

Negative sider: Dominerende, autoritær, herskesyg, doven, forlystelsessyg, grådig, hovmodig, nedladende, jaloux.

Arbejde: Ledere i det private, skuespiller.

 

©Lene Christensen