Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Astrologi
 
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
 
Ascendanten

 

 

Vædderen 

21. marts - 20. april
 
Element: Ild
Eksoterisk hersker: Mars
Esoterisk hersker: Merkur
Kors: Kardinal
Krystal: Ildopal
Stikord: Spontan aktivitet


Jeg træder frem, og fra tankens plan hersker jeg.

Vædderen er det første tegn i dyrekredsen. I Vædderens tegn skal vil lære at udvikle tillid til en højere vilje og en højere magt. Når Vædderen lærer at lade de guddommelige energier virke gennem sig og lærer at handle i harmoni med udviklingens kræfter, kan den virke fornyende og befriende som intet andet tegn i dyrekredsen.

Væddern er fornyeren og den der starter det hele, og han elsker at sætte nye ting i gang. Han er impulsiv og god til at begejstre andre for sine ideer. Ideerne er dog ofte for uigennemtænkte til at kunne gennemføres. 

Vædderen er modig og tager gerne en risiko. Han mener at det er bedre at gøre tingene skidt end slet ikke at gøre dem. I kriser overtager han gerne ledelsen, og kæmper til sejr eller nederlag er opnået, i stedet for at forsøge et tilbagetog.

Vædderen har et godt humør, der dog hurtigt kan svinge over til hidsighed, men han bliver hurtigt god igen og bærer aldrig nag.

Han er en kylling med hensyn til smerte, og hader derfor at gå til tandlæge.

1. Stråle, vilje, kraft, jeg vil. Forårsjævndøgn. Nye spirer. Undfangelse. Genfødsel.

Kærlighed: Vædderen er lidenskabelig og har en stærk seksualdrift. Han ønsker ofte kun at erobre. Når han først er gift er han loyal i ægteskabet.

Negative sider: Stædig, stivnakke, træg, doven, tung, beregnende

 

©Lene Christensen