Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Krystaller
 
Alfabetisk oversigt
Vent - det tager lidt tid
Rødlige krystaller
Gullige krystaller
Grønlige krystaller
Blålige krystaller
Hvide krystaller
Sorte krystaller
Klare krystaller
Diverse krystaller
 
Krystaller
og stjernetegn

 

 

Krystaller

Igennem tiderne har mange folkeslag brugt krystaller til mange forskellige formål. De har intuitivt kunnet føle hvad stenene stod for eller hvad de kunne hjælpe med. Krystaller er smukke at se på, de er dejlige at røre ved og så har de en masse positivt at give os mennesker.

De forskellige krystaller har hver deres egen vibration. Når vi arbejder med krystallerne, vil de gå ind og aktivere de områder i vores krop eller aura, som har samme vibration som de selv har. Det betyder, at vi pludseligt kan blive opmærksomme på følelser eller tanker, som vi længe har fortrængt og det giver os en god mulighed for at få bearbejdet dem.

Krystaller kan være med til at rette op på de ubalancer vi alle går rundt med. Så hvis vi tør, så ligger der en enestående mulighed gemt i krystallerne, som kan være med til at gøre os til gladere, kærligere og mere hele mennesker. Krystaller er ingen mirakelkur, men et hårdt og spændende arbejde som fører til positiv selvudvikling.

Vi kan arbejde med krystaller på mange måder, det bedste er selvfølgeligt at følge sin egen intuition. Hvis ikke intuitionen fortæller os hvad vi skal gøre, er det altid godt at prøve først at sidde med stenen i hånden. Derefter kan man ligge den på et af centrene, ofte fortæller farven hvilket center den arbejder mest med:

  • Rodcenter: røde og sorte sten

  • Sakralcenter: orange sten

  • Solarplexuscenter: gule og guld farvede sten

  • Hjertecenter: grønne og rosa farvede sten

  • Halscenter: lyseblå og turkisfarvede sten

  • Pandecenter: mørkeblå og violette sten

  • Kronecenter: violette og klare farveløse sten

Beskrivelserne i denne guide er opstået dels ved at meditere over krystallerne, dels ved at arbejde med dem på anden måde og dels ved at læse om dem i de mange udmærkede bøger der findes om emnet. Da vi alle er forskellige og stenene er forskellige, er det ikke sikkert at dine oplevelser er de samme som dem jeg har haft. Generelt set findes der ikke en facitliste som er helt rigtig, derfor må vi finde sandheden inde i os selv.

 

©Lene Christensen