Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Astrologi
 
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
 
Ascendanten

 

 

Krebsen 

22. juni - 22. juli
 
Element: Vand
Eksoterisk hersker: Månen
Esoterisk hersker: Neptun
Kors: Kardinal
Krystal: Karneol
Stikord: Følsomhed, nærende


Jeg bygger et oplyst hus, hvori jeg dvæler.

I Krebsens tegn skal vi lære at nære tillid til den Kosmiske moder, der manifesterer sig som det guddommeliges kvindelige princip i frugtbarhedskræfterne og som beskytter og nærer alt liv i universet. Når Krebsen har fundet det, kan den åbne sig for andre dybe sider af virkeligheden, hvorfra der konstant strømmer menneskene nyt liv i møde.

Hos Krebsen møder vi den let påvirkelige og følelsesfulde sjæl, han forsøger at kombinere kardinaltegnets aktivitet med vandelementets følsomhed og månens ustadighed. Men samtidig er han både selvsikker og sejlivet.

At beskytte sig selv og sine nærmeste er det Krebsen ønsker. Han er hjælpsom og loyal over for sine nærmeste og meget optaget af både sin egen og andres tryghed. Han Forsøger at beskytte sig som eremitkrebsen, der skjuler den bløde bagdel i et hus som andre har bygget, for Krebsen er det familien der udgør skallen. Trygheden kan også opnås ved at tilhøre en gruppe, uden gruppen mistes trygheden. Når Krebsen finder den indre tryghed er han hjemme overalt, også når han er alene.

Krebsens behov for tryghed giver sig udslag i en hamster han samler på alt hvad der måske kan blive brug for en gang, hvem ved, måske sker der en katastrofe. Hans samlermani gælder også alt som f.eks. servietter, frimærker, våben, mønter, bøger og antikviteter. 

Krebsen er meget optaget af fortiden, det skyldes at han er meget knyttet til sine rødder, forældrene og barndomshjemmet. Han elsker slægtsforskning og bedstefars gamle historier.

Kærlighed: Krebsen elsker dybt og inderligt, han er romantisk, sentimental. hengiven, øm, kælen og trofast. Kvindelige Krebse har stærke moderinstinkter. Mandlige Krebse har et stort behov for at være beskyttende.

Negative sider: Sårbar, lunefuld, ustabil, fej, mindreværdskompleks, hypokondri, hjælpeløshed, ensomhed, selvmedlidenhed  

Arbejde: Ofte socialarbejdere

 

©Lene Christensen