Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Astrologi
 
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
 
Ascendanten

 

 

Tvillingen 

21. maj - 21. juni
 
Element: Luft
Eksoterisk hersker: Merkur
Esoterisk hersker: Venus
Kors: Bevægelig
Krystal: Mosagat
Stikord: Dualitet, kommunikation, hurtighed


Jeg erkender mit andet selv, og når dette selv toner bort, vokser og stråler jeg.

I Tvillingens tegn skal vi lære at finde tilbage til den udelte helhed, hvor modsætninger på samme tid rummes og ophæves. Vi skal lære at erkende den guddommelige eksistens, så vi kan få den indre ro uden at miste livligheden.

Tvillingen har en dobbeltnatur, han skifter konstant fra den ene til den anden eller tredje. Skiftene sker  meget hurtigt, så man har svært ved at forholde sig til hvem man har for sig. Han er hurtig til at danne sig en mening, men tager også hurtigt fejl eller ombestemmer sig, "man har et standpunkt til man tager et nyt". 

Tvillingen er aldrig i ro, han er altid i gang med to ting. Han vil også have to af alt, to kærester, to hobbyer, to kæledyr osv. 

Hurtighed er stikordet for tvillingen, der også beherskes af den hurtigste af planeterne, Merkur. Men hurtigheden gælder også intellektuelt, tvillingen sprudler af ideer. Han er en mester til kommunikation, og kan tale med alle om alt. Samtalen bliver som regel noget springende, da tvillingen benytter sig af fri association i sin måde at kommunikere på. På den måde undgår han også at gå i dybden med et problem, for det kan han ikke lide.

Den højt udviklede tvilling ønsker at kommunikere med den guddommelige verden.

Kærlighed: Tvillingen flirter gerne men flirten er overfladisk. Den mentale kontakt er mere vigtig end den følelsesmæssige. Han har større behov for ømhed end for sex.

Negative sider: Overfladisk, nervøs, upålidelig, ustadig, vankelmodig, løgnagtig, snu, kynisk

Arbejde: Sælger, forretningsmand, håndværker, ingeniør, forsker, videnskabsmand

 

 

©Lene Christensen