Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Astrologi
 
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
 
Ascendanten

 

 

Ascendanten

Ascendanten viser den sjælelige dimension i dette liv. Den viser, hvor man er på vej hen med sin indre udvikling og hvad det er for en egenskab, man skal manifestere her på jorden.

Betydningen af ascendanten efter hvilket tegn den står i 

Vædder

Impulsiv, sjælelige opgave er at være impulsgiver til andre mennesker, sætter dem i gang med at tænke. Tankeimpulser. Bærer af den åndelige impuls.

Tyr

Formverdenen, glæden ved formen, formskaber. Skaber en form til den impuls der kommer fra vædderen. Den indre virkelighed skal have en ydre manifestation.

Tvilling

Skabe bro mellem mennesker. Skaber bro mellem det højere og lavere plan. Kan se alt fra mange sider. Bærer information fra højere dimensioner. Kan se alt fra flere sider.

Krebs

Redebygger, skaber et hjem. Tryghedsskaber. Omsorg. Skaber den tryghed der skal til for at auraen kan renses. Skaber ro ved sin tilstedeværelse.

Fødsler. Skaber følelsesmæssige rammer af omsorg og tryghed.

Løve

Personligt mod, træder frem som eksempel for andre. Eksempel på at det er muligt at opnå noget også åndeligt. Indgiver mod til andre ved at være personligt eksempel for andre.

Jomfru

Hjælperen, den der elsker renfærdighed og rene linier. Hjælper andre der har det svært. Fødselshjælper, fødslen af Kristus i hjertet. Man hjælper en anden ved at være til stede når det sker. Spirituel terapeut.

Vægt

Har svært ved at vælge. Skal træffe et afgørende valg i sit liv. Valget er at finde sin egen placering i helheden, hvad er min livsopgave. Skaber konflikt på bestemte områder ved at tage et standpunkt. Indgive håb til andre, når jeg kan kan andre også.

Skorpion

Krigeren, den der kæmper med andre, den hvasse tunge. Hensynsløst ærlig overfor sig selv og andre. Dyb hengivenhed, indre drøm om total sammensmeltning med Gud. Seksualitet.

Skytte

Elsker at overbevise andre om noget. Læreren, den der selv har oplevet hvordan tingene hænger sammen. Skabe situationer hvor andre kan lære noget. Guruen der skaber processer i stedet for resultater. At føle sig på vej. Snakker meget og er meget begejstret for noget.

Stenbuk

Orden regelmæssighed. Indre struktur og pligt. Discipeltegnet. Videregive skønheden i at disciplinere sig. Mådehold. Målrettethed. Giver rygrad til andre. Strenghed, konsekvens, rækkefølge. Eksakt måde at forholde sig til virkeligheden.

Vandmand

Elsker regler, systemer, programmer. Har blik for universets lovmæssighed og demonstrerer lovene ved at leve efter dem.

Fisk

Det frelsende tegn, der hvor man bliver væk. Transformation. Kan blive den der forandrer verden. Stor kærlighedsevne. Det ego-opløsende tegn, personlighedsforvandling. Fra en udflydende forvirring til en stærk og markant indflydelse i verden.

 

 

©Lene Christensen