Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Astrologi
 
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
 
Ascendanten

 

 

Skytten 

23. november - 21. december
 
Element: Ild
Eksoterisk hersker: Jupiter
Esoterisk hersker: Jorden 
Kors: Bevægelig
Krystal: Obsidian
Stikord: Indsigt, horisonter


Jeg ser målet. Jeg når dette mål og derefter ser jeg et andet.

I Skyttens tegn skal vi søge efter den evige sandhed. Han tror på at alt har en dybereliggende årsag. Skytter er især beskæftiget med at arbejde for helhedens vel og beskæftiger sig ikke meget med egne personlige ønsker.

Skytten er udadvendt, heldig, lykkelig, optimistisk, højsindet og ærlig. Han holder altid buen spændt og sigter imod et højere mål. Længe inden han når målet, er han allerede i gang med at sigte mod nye mål. Han er evighedsstudenten der konstant drejer i en ny retning og derfor aldrig bliver færdig. 

Skytten er så travlt optaget af at sigte mod målet, at han ikke ser hvad der ligger lige for ham. Han er rastløs og farer for hurtigt frem og kommer derfor også ofte galt af sted, både fysisk og verbalt. Han  lader bare munden løbe og kommer derved tit til at sige noget sårende eller taktløst som han ikke mener.

Skytter drages mod udlandet og rejser ofte eller har samarbejdspartnere i udlandet. Han interesserer sig for sprog og fremmede kulturer. Han har eventuelt en udenlandsk partner.

Skytter er videbegærlige og søger konstant nye udfordringer. De studerer ofte retfærdighed, jura, religion og filosofi i en søgen efter sandheden.

Det Skytten søger efter er at finde den rette vej. Han ønsker at skabe sin egen livsfilosofi og sammenhæng til kosmos. Når han ser sit eget ego i funktion, er det ofte en meget ubehagelig oplevelse. Han skal lære at gå fra ambition til aspiration.

Intuitionen har erfaringen med fra alle de liv vi har levet mens intellektet kun har erfaringen fra dette liv. Derfor skal vi stræbe efter at få kontakt med intuitionen. Men før intuitionen kan komme igennem skal tænkeevnen og logikken tilsidesættes. Hovedet skal så og siges skrues af. 

Den intuitive følelse siger "jeg har på fornemmelsen at …" mens den intuitive tanke siger "jeg ved at sådan er det!".

Kærlighed: Glødende, åbenhjertige men også overfladiske følelser for partneren. Frihedstrangen kan blive belastende i et ægteskab, hvis partneren er jaloux eller besidderisk.

Negative sider: Hensynsløs, selvglad, overspændt, overfladisk, hovmodig, arrogant, rastløs, letsindig, fanatisk, løgnagtig.

 

 

©Lene Christensen