Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

Astrologi
 
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
 
Ascendanten

 

 

Skorpionen 

24. oktober - 22. november
 
Element: Vand
Eksoterisk hersker: Pluto/Mars
Esoterisk hersker: Mars
Kors: Fast
Krystal: Malakit
Stikord: Intensitet, gennemskuende


Kriger er jeg, og fra kampen står jeg sejrrig frem.

I skorpionens tegn skal vi lære at vokse ud over os selv og forene os med et større hele. Det er tegnet for transformation og fornyelse, hvor dybtgående forvandlingsprocesser skal få os til at vokse ud over os selv og forene sig med det større hele.

Skorpionen er et modsigelsernes tegn, liv og død, sort og hvid, godt og ondt, kærlighed og had. Han indgår ikke kompromiser, for ham er det alt eller intet. Skorpionen har en enorm kraft og det er vigtigt at denne energi bliver brugt positivt, ellers kan det ende rent galt. Skorpionen på acceptere de kræfter der virker i den og forsøge at komme til klarhed over den dybere betydning af de kriser den bringer sig selv ud i. Den skal lære at betragte kriserne som brikker i et spil, der i sidste ende vil føre til transformation.

Skorpionen er viljestærk, stædig og har en god selvdisciplin, så han kan udføre store ting på en effektiv og grundig måde. Hans intensitet, kræver en dybdeborende forklaring på alle fænomener og han giver ikke op før han har svaret.

Skorpionen har en ufejlbarlig intuition og det føles som om han kan se lige igennem en. Han er hemmelighedsfuld, indadvendt og afventende. Han kan have en hypnotisk magt over sine medmennesker, som enten elsker eller hader ham.

Kærlighed: Skorpionen elsker lidenskabeligt og intenst og kærligheden er kun rettet mod én person. Han finder partneren ved hjælp af sin gode intuition. Han har en stærk seksualdrift og kan være meget jaloux.

Negative sider: Hævngerrig, grusom, mistroisk, jaloux, forførisk, hensynsløs, egoistisk, destruktiv, ondskabsfuld, bruger følelser som pressionsmiddel.

 

 

©Lene Christensen