Til forsiden Astrologi Krystaller Mennesket Tarotkort Symboler De syv stråler E-mail

 

 

 

Profil og kontakt

Mit navn er Lene Christensen, jeg er født i 1957 i Jomfruens tegn og med ascendanten i Tvillingens tegn. Jeg er uddannet som biolog på Århus universitet, og senest uddannet som web-administrator. Til dagligt underviser jeg i IT og Naturfag.

I mange år har jeg interesseret mig for hele den alternative verden, og har deltaget i mange forskellige kurser og alternative uddannelser. Især har jeg beskæftiget mig med teosofi, astrologi, tarotkort, krystaller, kinesiologi og healing. Men også urtemedicin har haft min interesse, måske jeg engang får lavet en side om dette emne. Jeg tager gerne ud og holder foredrag om alt mellem himmel og jord.

Ud over hjemmesidens emner interesserer jeg mig også for naturen, hvor jeg nyder at tage ud og kigge på fugle, planter, svampe og krydderurter. Jeg har tit fotoapparat med, så jeg kan forevige de gode oplevelser.

Min sidste nye interesse er den 26 fods sejlbåd, en MAXI 77, som vi købte i foråret 2004. Det er en stor fornøjelse at sejle rundt på Limfjorden og i resten af vores skønne land og lægge til i de små hyggelige havne rundt omkring.

Jeg kan kontaktes på nedenstående mail-adresse:
Lene Christensen

Mail: lchrist@stofanet.dk

©Lene Christensen